1 Replies - 1515 Views - Last Post: 17 April 2009 - 09:37 PM

#1 webdesigngrl  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 09

Static text field on the stage via the document class

Posted 17 April 2009 - 02:17 PM

How do I Create a static text field on the stage via the document class. I am sooo confused with this. Do I need an external text file??? I do not even know where to start.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Static text field on the stage via the document class

#2 BetaWar  Icon User is offline

  • #include "soul.h"
  • member icon

Reputation: 1148
  • View blog
  • Posts: 7,145
  • Joined: 07-September 06

Re: Static text field on the stage via the document class

Posted 17 April 2009 - 09:37 PM

I don't believe you can create static text fields with Actionscript, only dynamic.

I am pretty sure it is done like so:
new TextField();

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1