On my other forms, I have data in ms acces that is been called on.
So on my main form, when I click button 1 it should then show my label text(see code) then when next form is loaded it should then open next form, but now it open form, then it show label text
Private Sub MySub(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnblokkies.Click, btnAfkortings.Click, btnDamme.Click, btnHoofstede.Click, btnMotor.Click, btnRiviere.Click, btnRomeinse.Click, btnSimbole.Click, btnStede.Click btnblokkies.Visible = False btnAfkortings.Visible = False btnDamme.Visible = False btnexit.Visible = False btnHoofstede.Visible = False btnMotor.Visible = False btnOmtrent.Visible = False btnRiviere.Visible = False btnRomeinse.Visible = False btnSimbole.Visible = False Me.Label1.Location = New System.Drawing.Point(12, 9) Me.ClientSize = New System.Drawing.Size(400, 70) Me.Label1.ForeColor = Color.FromArgb(255, RanNum.Next(0, 255), RanNum.Next(0, 255), RanNum.Next(0, 255)) Label1.Text = "Besig om te laai'! Wag asseblief" Label1.Visible = True Application.DoEvents() End Sub
Private Sub btnblokkies_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnblokkies.Click Dim frm_blokkies As New frm_Blokkies frm_blokkies.Show() End Sub
Private Sub btnRomeinse_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnRomeinse.Click Dim frm_romeinse As New frm_Roemeinse frm_Roemeinse.Show() End Sub
ext......

New Topic/Question
Reply

MultiQuote

|