3 Replies - 3108 Views - Last Post: 14 May 2009 - 06:55 AM Rate Topic: -----

#1 Bouchi  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 13-May 09

codeblocks problem -- running console prorgams

Post icon  Posted 13 May 2009 - 09:01 AM

Hi!
I just installed codeblocs today, but Im having problems .
I choose "Console Application" as Iused to do in Windows XP, I write the code, I choose the option "debug and run", but I cant see the program running (I can see the codeblocs searching for errors but not the running)
thanks!
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: codeblocks problem -- running console prorgams

#2 NickDMax  Icon User is offline

  • Can grep dead trees!
  • member icon

Reputation: 2250
  • View blog
  • Posts: 9,245
  • Joined: 18-February 07

Re: codeblocks problem -- running console prorgams

Posted 13 May 2009 - 08:52 PM

I assume that you are running on linux?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 janotte  Icon User is offline

  • code > sword
  • member icon

Reputation: 990
  • View blog
  • Posts: 5,141
  • Joined: 28-September 06

Re: codeblocks problem -- running console prorgams

Posted 14 May 2009 - 03:12 AM

Welcome to DIC!

1 - RTFM (Read The Fine Manual). Look at the top of your window and you should see a menu item called "Help". Open it and use it.

2 - If you can't find your answer in the help file then try asking the Code::Blocks experts here
http://forums.codeblocks.org/

This post has been edited by janotte: 14 May 2009 - 01:15 PM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 r.stiltskin  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 1833
  • View blog
  • Posts: 4,927
  • Joined: 27-December 05

Re: codeblocks problem -- running console prorgams

Posted 14 May 2009 - 06:55 AM

Funny, I don't see a "debug and run" option (in the Linux version). Is that the Windows version?
Did you solve your problem?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1