Multiplication table

C++ program; giving table of any number between 1 to 10

Page 1 of 1

3 Replies - 1410 Views - Last Post: 24 May 2009 - 12:03 AM Rate Topic: -----

#1 @B@  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 23-May 09

Multiplication table

Post icon  Posted 23 May 2009 - 09:41 PM

#include<iostream>
#include<conio.h>
int main()
{
	int a,b,c;
	cout<<"enter any number between 1 to 10";
	cin>>a;
  
	 for(b=1;b<=10;b++)
  
   cout<<c<<"*"<<b<<"="<<a*b<<"\n";
	
	getch ();
	return 0;
	
}


** Edit ** :code:

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Multiplication table

#2 apw5020  Icon User is offline

  • D.I.C Addict

Reputation: 78
  • View blog
  • Posts: 666
  • Joined: 26-March 09

Re: Multiplication table

Posted 23 May 2009 - 09:57 PM

What is your question?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 janotte  Icon User is offline

  • code > sword
  • member icon

Reputation: 990
  • View blog
  • Posts: 5,141
  • Joined: 28-September 06

Re: Multiplication table

Posted 24 May 2009 - 12:01 AM

Welcome to DIC!

Please edit your posting (see the "EDIT" button in lower right).
( a ) Delete all your code.
( b ) Get a fresh copy of the code with formatting in place from your editor / IDE.
( c ) Paste the formatted code between code tags like this :code:
( d ) Use the "Preview Post" button to check it's all good.
( e ) Use the "Submit Modified Post" button to finish the editing.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 no2pencil  Icon User is online

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5345
  • View blog
  • Posts: 27,296
  • Joined: 10-May 07

Re: Multiplication table

Posted 24 May 2009 - 12:03 AM

Where is c getting it's value? I see you declare it, but you output it without giving it a value
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1