4 Replies - 15074 Views - Last Post: 21 March 2005 - 10:04 AM Rate Topic: -----

#1 born2c0de  Icon User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 180
  • View blog
  • Posts: 4,667
  • Joined: 26-November 04

Getting All Countries In A Dropdown Listbox

Posted 20 March 2005 - 03:08 AM

Hey,
I'm working on a Project which includes a section where a User enters all his personal details.
One of the fields is Country and I plan on providing a Dropdown Listbox with all the countries of the world in it ( just like how Hotmail and Yahoo do during the sign-up process ).

Is there any way I can add all the Countries easily?
Instead of Typing all of them?

Thanks.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Getting All Countries In A Dropdown Listbox

#2 Amadeus  Icon User is offline

  • g+ + -o drink whiskey.cpp
  • member icon

Reputation: 248
  • View blog
  • Posts: 13,507
  • Joined: 12-July 02

Re: Getting All Countries In A Dropdown Listbox

Posted 20 March 2005 - 08:54 AM

Are you adverse to copying and pasting? If not, then here. As an fyi, I make no claims as to the accuracy of this particular list. Since you referenced Yahoo and Hotmail, I'm assuming you wanted the html code.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 born2c0de  Icon User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 180
  • View blog
  • Posts: 4,667
  • Joined: 26-November 04

Re: Getting All Countries In A Dropdown Listbox

Posted 21 March 2005 - 01:46 AM

great!!! thanks.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 pioSko  Icon User is offline

  • still.dreaming
  • member icon

Reputation: 23
  • View blog
  • Posts: 1,888
  • Joined: 06-June 03

Re: Getting All Countries In A Dropdown Listbox

Posted 21 March 2005 - 06:37 AM

I had PHP get a list of countries and echo() them as elements of an array... like so:

Attached File(s)


Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 born2c0de  Icon User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 180
  • View blog
  • Posts: 4,667
  • Joined: 26-November 04

Re: Getting All Countries In A Dropdown Listbox

Posted 21 March 2005 - 10:04 AM

thanks...even better.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1