HTML Drop-Down

Linking Drop-Down to Load PHP

Page 1 of 1

2 Replies - 2706 Views - Last Post: 13 April 2005 - 07:13 AM Rate Topic: -----

#1 liquidwayweb  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 10
  • Joined: 23-February 05

HTML Drop-Down

Posted 12 April 2005 - 10:40 PM

The problem with the below code is that once I write foo.php, the echo (that I want displayed in second code) is displayed within the drop-down menu.
DROP DOWN MENU CODE:
<select name="biz" size="1">
<option value="<? @include('includes/foo.php'); ?>">foo</option>

DISPLAY PHP CODE:
<?php echo $_POST['biz']; ?>

I had made an attempt to add a pop-up 'onclick' Javascript code within the php code...if there are any possible codes to assist me with this, please let me know...

Thanks

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: HTML Drop-Down

#2 Amadeus  Icon User is offline

  • g+ + -o drink whiskey.cpp
  • member icon

Reputation: 248
  • View blog
  • Posts: 13,506
  • Joined: 12-July 02

Re: HTML Drop-Down

Posted 13 April 2005 - 06:16 AM

What it is that you want to appear in the drop down?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 snoj  Icon User is offline

  • Married Life
  • member icon

Reputation: 84
  • View blog
  • Posts: 3,564
  • Joined: 31-March 03

Re: HTML Drop-Down

Posted 13 April 2005 - 07:13 AM

PHP is server side, so foo.php has executing and stuff before it even goes to the client.

Are you wanting foo.php to execute when the user selects 'foo' from the list?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1