5 Replies - 817 Views - Last Post: 28 July 2009 - 10:32 PM Rate Topic: -----

#1 PNJLj  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 4
  • View blog
  • Posts: 180
  • Joined: 18-May 09

vb6 program not working in vista

Posted 27 July 2009 - 12:46 AM

howdy all, just wondering how to get VB6 applications working in vista. a lot of people are saying they can't get my program running and this IS due to VISTA.
any suggestions.?

PNJLj

ps, should i get vs 2008 or wait till 2010 comes out?

This post has been edited by PNJLj: 27 July 2009 - 12:50 AM

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: vb6 program not working in vista

#2 iNutR  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 53
  • Joined: 09-June 09

Re: vb6 program not working in vista

Posted 27 July 2009 - 12:49 AM

let me guess, they have problems with OCX files?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 PNJLj  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 4
  • View blog
  • Posts: 180
  • Joined: 18-May 09

Re: vb6 program not working in vista

Posted 27 July 2009 - 01:41 AM

it was an ocx file but then i added that to the program to install for them and they still cant get it working.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 iNutR  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 53
  • Joined: 09-June 09

Re: vb6 program not working in vista

Posted 27 July 2009 - 01:54 AM

did they register it as administrator?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 raziel_  Icon User is offline

  • Like a lollipop
  • member icon

Reputation: 465
  • View blog
  • Posts: 4,255
  • Joined: 25-March 09

Re: vb6 program not working in vista

Posted 27 July 2009 - 03:03 AM

try to run as administrator btw i got the same problem :S what is the error you got?

This post has been edited by NoBrain: 27 July 2009 - 03:07 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 PNJLj  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 4
  • View blog
  • Posts: 180
  • Joined: 18-May 09

Re: vb6 program not working in vista

Posted 28 July 2009 - 10:32 PM

all sorted, all i had to do was run as adminstrator.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1