2 Replies - 2238 Views - Last Post: 04 December 2009 - 08:06 AM Rate Topic: -----

#1 jrdanas  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 03-December 09

Populating Treeview in VB6

Posted 03 December 2009 - 10:29 PM

Hi to all. I am new to this site and wanted to ask simple favor to anyone about populating the treeview in VB6 after the root nodes has been populated then the next to be populated is the child can anyone help me for this matter? Thanks in advance. :wub:
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Populating Treeview in VB6

#2 theunborncoder  Icon User is offline

  • D.I.C Head
  • member icon

Reputation: 13
  • View blog
  • Posts: 123
  • Joined: 15-October 09

Re: Populating Treeview in VB6

Posted 04 December 2009 - 01:37 AM

Dream.In.Code has a policy by which we prefer to see a good faith effort on your part before providing source code for homework assignments. Please post the code you have written in an effort to resolve the problem, and our members would be happy to provide some guidance. Be sure to include a description of any errors you are encountering as well.

Please post like this:

Thank you for helping us helping you.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 vb5prgrmr  Icon User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 109
  • View blog
  • Posts: 1,016
  • Joined: 21-March 09

Re: Populating Treeview in VB6

Posted 04 December 2009 - 08:06 AM

here is a hint for you...

type in tv.nodes.add and press F1 (tv being the name of your treeview) and look for tvwChild.



Good Luck
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1