Drop Down Menu Problem

This should be an easy one

Page 1 of 1

3 Replies - 781 Views - Last Post: 08 December 2009 - 11:20 AM

#1 UnP0ssible  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 06-December 09

Drop Down Menu Problem

Posted 06 December 2009 - 07:42 PM

This, I feel like, is a very easy fix. Unfortunatly I cannot find the problem.

Here is the site template I'm working with:
http://www.watchmeta...tonew/index.php

The problem is that, in Opera and FireFox, the drop down menus (hover mouse over "Sales", etc.) seems to work exactly like it should.

But on Internet Explorer NEITHER the second or third menus EVEN APPEAR! Only the "Sales" menu shows up.

So I don't know exactly what is going on, but if someone can tell me how to fix it so that it works in ALL the browsers I will be very grateful. I've been stuck on this for hours.

Please and Thank You!

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Drop Down Menu Problem

#2 JackOfAllTrades  Icon User is offline

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 6058
  • View blog
  • Posts: 23,496
  • Joined: 23-August 08

Re: Drop Down Menu Problem

Posted 06 December 2009 - 07:52 PM

Sounds like an HTML/CSS issue. I'll move this there.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 UnP0ssible  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 06-December 09

Re: Drop Down Menu Problem

Posted 06 December 2009 - 07:59 PM

Nvm I just figured it out. I did a pretty roundabout way to fixing it but it works now :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 skrilla  Icon User is offline

  • boots.

Reputation: 2
  • View blog
  • Posts: 3,096
  • Joined: 05-July 02

Re: Drop Down Menu Problem

Posted 08 December 2009 - 11:20 AM

sounds like it might be an IE6 issue? there are so many problems, its hard to get specific. glad you fixed it, but for general help, google that shit. also, check out this link. good resources!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1