vb progress bar like mozilla for winform

is it possible to create progress bar like mozilla for winform

Page 1 of 1

3 Replies - 2934 Views - Last Post: 28 January 2010 - 04:03 PM Rate Topic: -----

#1 rbsaroj  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 30-November 09

vb progress bar like mozilla for winform

Post icon  Posted 28 January 2010 - 04:50 AM

it is possible to create progress bar like moilla for winform application code in VB.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: vb progress bar like mozilla for winform

#2 rbsaroj  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 30-November 09

Re: vb progress bar like mozilla for winform

Posted 28 January 2010 - 04:51 AM

it is possible to create progress bar like moilla for winform application code in VB.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 T.Jackson  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 4
  • View blog
  • Posts: 97
  • Joined: 27-January 10

Re: vb progress bar like mozilla for winform

Posted 28 January 2010 - 06:52 AM

View Postrbsaroj, on 28 Jan, 2010 - 03:51 AM, said:

it is possible to create progress bar like moilla for winform application code in VB.


Of course it is.

In high-level languages such as VB you can do almost anything besides:

1. Make an operating system (duh laughing)
2. Develop hardware drivers
3. Make some serious money (assuming of course that you're the programmer!)

Trent Jackson

This post has been edited by T.Jackson: 28 January 2010 - 06:53 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 Jack Eagles1  Icon User is offline

  • Pugnacious Penguin (inspired by no2pencil)
  • member icon

Reputation: 183
  • View blog
  • Posts: 1,152
  • Joined: 10-December 08

Re: vb progress bar like mozilla for winform

Posted 28 January 2010 - 04:03 PM

Just add a webbrowser and a progressbar to your form, and then in the ProgressChanged event of the webbrowser, look at e.MaximumProgress and e.CurrentProgress. Then you can set your progressbar's values to correspond with the above values!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1