Profile posting bug

Length of post cut short

Page 1 of 1

10 Replies - 1643 Views - Last Post: 07 November 2012 - 05:55 PM

#1 Martyr2  Icon User is offline

  • Programming Theoretician
  • member icon

Reputation: 4316
  • View blog
  • Posts: 12,096
  • Joined: 18-April 07

Profile posting bug

Posted 14 August 2010 - 08:30 AM

Hi Guys,

I just wanted to let you know there is a bug in the posting of comments on a user's profile. When posting it gives you the number of characters left when writing the message. I wrote a message that took this count down to exactly zero (message was exactly 400 characters). No problem right? It should post the entire 400 character message. So I continue only to find out that it cuts off the message with an ellipsis around 386 or so. You may want it to show the actual 400 character message and there appears to be no reason why you can't since the entire message has room to fit.

Thanks!

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Profile posting bug

#2 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1865
  • View blog
  • Posts: 20,278
  • Joined: 17-March 01

Re: Profile posting bug

Posted 14 August 2010 - 08:53 AM

Interesting bug, I"ll report it to InvisionBoard and hopefully we'll get a patch for it. I've got new forums on our development server, but there are a LOT of skin issues that I just haven't had time to tackle.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Xupicor  Icon User is offline

  • Nasal Demon
  • member icon

Reputation: 249
  • View blog
  • Posts: 582
  • Joined: 31-May 11

Re: Profile posting bug

Posted 06 November 2012 - 01:31 AM

Seems like it's still unresolved, I was just cut by that myself. Is there a reason why we couldn't just, you know, put our dirty hands in there and edit appropriate PHP a little?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 fromTheSprawl  Icon User is offline

  • Monomania
  • member icon

Reputation: 513
  • View blog
  • Posts: 2,056
  • Joined: 28-December 10

Re: Profile posting bug

Posted 06 November 2012 - 02:13 AM

Well, I'm just here to say that yeah, I experience it too. I thought my post gets posted but lo, I just learn that it got cut somewhere.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 fromTheSprawl  Icon User is offline

  • Monomania
  • member icon

Reputation: 513
  • View blog
  • Posts: 2,056
  • Joined: 28-December 10

Re: Profile posting bug

Posted 06 November 2012 - 09:05 PM

Update:

This might just be nitpicking, but if you type on the Profile of a member it says below "400 characters left" but it doesn't even decrease if you type. Maybe it should be changed to "400 characters allowed" if that's how it's supposed to work.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 Xupicor  Icon User is offline

  • Nasal Demon
  • member icon

Reputation: 249
  • View blog
  • Posts: 582
  • Joined: 31-May 11

Re: Profile posting bug

Posted 06 November 2012 - 11:35 PM

Wasn't it working though? Something like yesterday even?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 fromTheSprawl  Icon User is offline

  • Monomania
  • member icon

Reputation: 513
  • View blog
  • Posts: 2,056
  • Joined: 28-December 10

Re: Profile posting bug

Posted 07 November 2012 - 12:39 AM

I think it works before. According to the first post here, it shows the remaining characters. Hmm. Maybe someone's working on it now?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 Xupicor  Icon User is offline

  • Nasal Demon
  • member icon

Reputation: 249
  • View blog
  • Posts: 582
  • Joined: 31-May 11

Re: Profile posting bug

Posted 07 November 2012 - 02:15 AM

The counter was certainly working at the time I posted in this topic. ;)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#9 fromTheSprawl  Icon User is offline

  • Monomania
  • member icon

Reputation: 513
  • View blog
  • Posts: 2,056
  • Joined: 28-December 10

Re: Profile posting bug

Posted 07 November 2012 - 02:36 AM

Attached is me trying to type in your box. Nope. Doesn't work. What browser are you using? Maybe it's because I'm using Chrome 12. There's another thread in this forum where the OP said the "Search" thing doesn't work but when we checked on some other browsers it does.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#10 Xupicor  Icon User is offline

  • Nasal Demon
  • member icon

Reputation: 249
  • View blog
  • Posts: 582
  • Joined: 31-May 11

Re: Profile posting bug

Posted 07 November 2012 - 04:52 AM

The "..." problem from the OP is browser agnostic, since the comment is shortened by server-side.

As for the counter... It works for me at the moment, I'm using Chromium:
Version 22.0.1229.94 Debian wheezy/sid (161065)


But on Windows, Opera (...some recently updated version) it didn't work. So there may be a problem with JS portability.

This post has been edited by Xupicor: 07 November 2012 - 04:52 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#11 fromTheSprawl  Icon User is offline

  • Monomania
  • member icon

Reputation: 513
  • View blog
  • Posts: 2,056
  • Joined: 28-December 10

Re: Profile posting bug

Posted 07 November 2012 - 05:55 PM

I wish they do a complete redesign though, this site is the way I remember it to be back on my student days.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1