need help with php output

need help with php output

Page 1 of 1

3 Replies - 444 Views - Last Post: 30 August 2010 - 05:03 AM Rate Topic: -----

#1 ksaihat  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -1
  • View blog
  • Posts: 27
  • Joined: 11-March 10

need help with php output

Posted 30 August 2010 - 04:44 AM

Hi
can any one help me with the output of this:
$k='A';
$$k='B';

echo"$k${$k};
echo"<br><br>";
echo"$k$A";


my answer is:
AA
AA
is my anwer right?

Thanks

This post has been edited by macosxnerd101: 30 August 2010 - 04:48 AM
Reason for edit:: Added code tags. Please use them in the future.

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: need help with php output

#2 JackOfAllTrades  Icon User is offline

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 6092
  • View blog
  • Posts: 23,613
  • Joined: 23-August 08

Re: need help with php output

Posted 30 August 2010 - 04:55 AM

Why not run it and find out for yourself? There's a missing end quote on one of the lines though.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 ksaihat  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -1
  • View blog
  • Posts: 27
  • Joined: 11-March 10

Re: need help with php output

Posted 30 August 2010 - 05:00 AM

i dont know how to run it...it is for my brother home work and he is very sick
so i answer what i know
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 JackOfAllTrades  Icon User is offline

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 6092
  • View blog
  • Posts: 23,613
  • Joined: 23-August 08

Re: need help with php output

Posted 30 August 2010 - 05:03 AM

Oh, you're doing your brother's homework. Uh huh. Sorry, we're not going to give you the answer. For all I know you're in an exam and texting us trying to get an answer. I'm giving you this link and then closing this.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

Page 1 of 1