J2ME connection help

J2ME connection help

Page 1 of 1

2 Replies - 1578 Views - Last Post: 01 November 2010 - 01:06 PM

#1 Anas_CIT  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 06-December 09

J2ME connection help

Posted 30 October 2010 - 09:28 AM

Hi,

I'm working on a J2ME App that posts data to a servlet on a remote
website. I have GPRS/WAP on my phone.

Problem is, I can access internet through the inbuilt browser, but not
through my app. When I browse to the servlet manually through the WAP
browser, it is succesfully returning HTTP 200 (Success) Code.

However, through the J2ME app, its just hanging. I tried the same app
through the Simulator (J2ME Mobile Toolkit), and it works fine. Pls.
help asap...


Thanx.

This post has been edited by Anas_CIT: 30 October 2010 - 09:30 AM


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: J2ME connection help

#2 Dogstopper  Icon User is offline

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2857
  • View blog
  • Posts: 10,960
  • Joined: 15-July 08

Re: J2ME connection help

Posted 30 October 2010 - 12:21 PM

*** Moved to Mobile Development ***
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 snoopy11  Icon User is offline

  • Engineering ● Software
  • member icon

Reputation: 710
  • View blog
  • Posts: 2,033
  • Joined: 20-March 10

Re: J2ME connection help

Posted 01 November 2010 - 01:06 PM

Its hard to tell whats wrong without a code example
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1