1 Replies - 5628 Views - Last Post: 16 November 2010 - 05:35 PM Rate Topic: -----

#1 gangadharpanda  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 02-November 10

how connect data from msflexgrid to datareport

Posted 02 November 2010 - 04:54 AM

hi ,
i want to take the selected row data of msflexgrid with the data report
in code without data environment

This post has been edited by gangadharpanda: 02 November 2010 - 05:02 AM

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: how connect data from msflexgrid to datareport

#2 BobRodes  Icon User is offline

  • Your Friendly Local Curmudgeon
  • member icon

Reputation: 574
  • View blog
  • Posts: 2,989
  • Joined: 19-May 09

Re: how connect data from msflexgrid to datareport

Posted 16 November 2010 - 05:35 PM

The DataReport object is one of the objects that the DataEnvironment exposes. So, you can't do that. It's like saying you want to create an Excel Graph without opening the Excel Application.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1