Report viewer VB 2005

How to load uptodate data in report viewer

Page 1 of 1

2 Replies - 4384 Views - Last Post: 14 November 2010 - 09:45 AM Rate Topic: -----

#1 anas.safar  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 13-November 10

Report viewer VB 2005

Posted 13 November 2010 - 11:19 PM

Dear Friends,

I am new in VB 2005

I have problem loadind data in report viewer ,data loaded suceessfully but it is not the current data.

Deatailed:

I am entering production details into the database (access 2007) .it will add successfully.Then i open production report there is no current updated data.It will show when i close the vb 2005 and reopen it.

Code:

Private Sub Report_Production_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        'TODO: This line of code loads data into the 'hajarDataSet19.stockdetails1' table. You can move, or remove it, as needed.
        Me.stockdetails1TableAdapter.Fill(Me.hajarDataSet19.stockdetails1)
        'Dim rds As New reportdatasource


        Me.ReportViewer1.RefreshReport()

    End Sub
End Class

Report_Production : Form
hajarDataSet19


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Report viewer VB 2005

#2 qtex  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: -5
  • View blog
  • Posts: 142
  • Joined: 24-October 09

Re: Report viewer VB 2005

Posted 14 November 2010 - 05:35 AM

I think you should add a timer. Timer will refresh it after some ammount of time.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 anas.safar  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 13-November 10

Re: Report viewer VB 2005

Posted 14 November 2010 - 09:45 AM

It's not work. I need the code to load data in reportviewer

This will only display the data in the database (no newly enter data)

Me.stockdetails1TableAdapter.Fill(Me.hajarDataSet19.stockdetails1)

Me.ReportViewer1.RefreshReport()

At the time of entry data will store in the database
Then i click on report newly stored data is not there
When i close and reopen the program it will display.

I need the uptodate data to display

There is any code instead of this to display reportviewer
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1