Javac not working please help me!

javac says javac is not reconized as a internal or external command...

Page 1 of 1

7 Replies - 861 Views - Last Post: 07 December 2010 - 06:46 PM Rate Topic: -----

#1 mrmouse4  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 05-December 10

Javac not working please help me!

Posted 05 December 2010 - 09:37 PM

Ok so i am trying to make a "runescape private server" and i try to open the file that opens the server/game up and it says javac is not reconized as and internal or external command,operable program or batch file and i really am stuck so i would love it if you guys could help me.Please,i've been trying to figure it out for 5 hours!!!thanks.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Javac not working please help me!

#2 Dogstopper  Icon User is online

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2876
  • View blog
  • Posts: 11,050
  • Joined: 15-July 08

Re: Javac not working please help me!

Posted 05 December 2010 - 09:44 PM

You don't have java compiler path set correctly. Read here:
http://www.apl.jhu.e.../settingup.html
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 g00se  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 2814
  • View blog
  • Posts: 11,913
  • Joined: 20-September 08

Re: Javac not working please help me!

Posted 06 December 2010 - 04:38 AM

First make sure you even need a compiler to do what you want. You might just need the JRE
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 mrmouse4  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 05-December 10

Re: Javac not working please help me!

Posted 06 December 2010 - 09:02 PM

View PostDogstopper, on 05 December 2010 - 08:44 PM, said:

You don't have java compiler path set correctly. Read here:
http://www.apl.jhu.e.../settingup.html

ok so i've been to the website and i already have jdk. so should i redgister or should i just finish?Also the website you told me to get to didnt really have much for me to work with so i am really confused.please help.thanks in the future.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 g00se  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 2814
  • View blog
  • Posts: 11,913
  • Joined: 20-September 08

Re: Javac not working please help me!

Posted 07 December 2010 - 07:00 AM

What about the link that Dogstopper posted did you not understand?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 Sergio Tapia  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 1253
  • View blog
  • Posts: 4,168
  • Joined: 27-January 10

Re: Javac not working please help me!

Posted 07 December 2010 - 07:22 AM

I'm not sure hosting a private Runescape server is legal.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#7 pbl  Icon User is offline

  • There is nothing you can't do with a JTable
  • member icon

Reputation: 8343
  • View blog
  • Posts: 31,890
  • Joined: 06-March 08

Re: Javac not working please help me!

Posted 07 December 2010 - 05:35 PM

Googled runescape private server download

returns lots of sites... if it is not legal he won't be the first to cheat

even comes with the source code. If the OP followed the instructions posted there

http://www.techspot....opic102247.html

that is why he needs its javac to work
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 Dogstopper  Icon User is online

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2876
  • View blog
  • Posts: 11,050
  • Joined: 15-July 08

Re: Javac not working please help me!

Posted 07 December 2010 - 06:46 PM

Actually, on very technical terms it is against the Terms of Jagex and thus violates Copyright laws:
http://www.runescape.../terms/terms.ws

We don't support this kind of thing. Topic Closed.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

Page 1 of 1