1 Replies - 1893 Views - Last Post: 17 December 2010 - 06:54 AM Rate Topic: -----

#1 pmagesh  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 20-March 09

Coldfusion Report Builder 8

Posted 17 December 2010 - 05:03 AM

How to insert images in coldfusion report builder 8 dynamically from common image repository.

We are using .net web service for manipulate images.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Coldfusion Report Builder 8

#2 Craig328  Icon User is offline

  • I make this look good
  • member icon

Reputation: 1937
  • View blog
  • Posts: 3,477
  • Joined: 13-January 08

Re: Coldfusion Report Builder 8

Posted 17 December 2010 - 06:54 AM

Hi and welcome to D.I.C. pmagesh. You may not have taken the time to read any of the forum posting guidelines and whatnot but we generally ask that you bring something more to the table than "gimme t3h c0d3z". So, please feel free to post what you might have tried to do to solve this problem yourself.

In the interim, have a look at some of the documentation about CF Report Builder here.

This post has been edited by Craig328: 17 December 2010 - 06:56 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1