2 Replies - 10341 Views - Last Post: 02 January 2011 - 09:11 PM

#1 desaiyamika11  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 30-December 10

Running mono develop application in mono touch

Posted 30 December 2010 - 11:48 PM

i have created one line drawing application in c#.net i run that on mono develop and now i want to know how it would be deploy in monotouch so that it can be used in iphone..
i have created exe of it from .net.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Running mono develop application in mono touch

#2 Nakor  Icon User is offline

  • Professional Lurker
  • member icon

Reputation: 446
  • View blog
  • Posts: 1,501
  • Joined: 28-April 09

Re: Running mono develop application in mono touch

Posted 31 December 2010 - 09:54 AM

might find some information on the Monotouch website - Monotouch

I also found a small post that might at least give you some information here.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 desaiyamika11  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 30-December 10

Re: Running mono develop application in mono touch

Posted 02 January 2011 - 09:11 PM

tks a lot
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1