2 Replies - 1382 Views - Last Post: 08 January 2011 - 06:17 PM Rate Topic: -----

#1 Merko  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 10
  • View blog
  • Posts: 42
  • Joined: 23-November 10

Problem with Webkit after publish..

Posted 08 January 2011 - 05:38 PM

Hello.

I've spent alot of time today to make something with the webkit render engine, instead of the internet explore one.
I had no problems debugging the software while i coded it. But after i tried to build it, then everything went bad. :P

Now it seems it can't find the Webkit control anymore.

Posted Image

Anyone know why this happend?
Now i cant even view the designer veiw or debug the code. Kinda stuck.

Don't really want to post the whole sourcecode yet, its kinda big. But i assume this is a 'normal' problem if you have imported some controls.. ?

Appreciate help :-)

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Problem with Webkit after publish..

#2 Jack Eagles1  Icon User is offline

  • Pugnacious Penguin (inspired by no2pencil)
  • member icon

Reputation: 183
  • View blog
  • Posts: 1,152
  • Joined: 10-December 08

Re: Problem with Webkit after publish..

Posted 08 January 2011 - 05:53 PM

It seems that something has probably moved the .dll files associated with WebKit.NET. To find out, go to Solution Explorer -> My Project -> References. If the reference to WebKit.NET now reads "The system cannot find the file specified", then you'll need to find/re-download the .dll files associated with the webkit, and add them to the bin\debug folder of your application, then delete the old reference, and add a new one to the new WebKit.NET files.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Merko  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 10
  • View blog
  • Posts: 42
  • Joined: 23-November 10

Re: Problem with Webkit after publish..

Posted 08 January 2011 - 06:17 PM

View PostJack Eagles1, on 08 January 2011 - 04:53 PM, said:


Thanks :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1