Xmodem Communication in java

Xmodem Communication in java

Page 1 of 1

8 Replies - 2506 Views - Last Post: 15 January 2011 - 02:04 AM Rate Topic: -----

#1 deartahir  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -3
  • View blog
  • Posts: 41
  • Joined: 28-February 10

Xmodem Communication in java

Posted 12 January 2011 - 03:24 AM

is it Possible XModem communication in java? or we can use any Xmodem exe in our java code?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Xmodem Communication in java

#2 no2pencil  Icon User is offline

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5363
  • View blog
  • Posts: 27,325
  • Joined: 10-May 07

Re: Xmodem Communication in java

Posted 12 January 2011 - 03:32 AM

Yes, it's possible.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#3 deartahir  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -3
  • View blog
  • Posts: 41
  • Joined: 28-February 10

Re: Xmodem Communication in java

Posted 13 January 2011 - 01:54 AM

Dear its TModem and is only receiving part But I need only sending part I am new to this area.My due date is coming.
Was This Post Helpful? -1
  • +
  • -

#4 no2pencil  Icon User is offline

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5363
  • View blog
  • Posts: 27,325
  • Joined: 10-May 07

Re: Xmodem Communication in java

Posted 13 January 2011 - 02:13 AM

If you are looking for someone to do the project for you, you've come to the wrong place.

If you need help with your project, then you'll need to post what code you have, & as much description as to what you need help with.

If you don't know where to start, then you'll need to speak with your instructor. I provided you the link to help you as best as I can, however we're just not going to be able to help you if you have not gotten started.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 macosxnerd101  Icon User is online

  • Self-Trained Economist
  • member icon




Reputation: 10649
  • View blog
  • Posts: 39,548
  • Joined: 27-December 08

Re: Xmodem Communication in java

Posted 13 January 2011 - 06:51 AM

Also, since this is obviously a help quesiton, I'll move this to Java help. As I've asked you multiple times before, please reserve the Java Programmers forum for topical, non-help related questions.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 pbl  Icon User is offline

  • There is nothing you can't do with a JTable
  • member icon

Reputation: 8342
  • View blog
  • Posts: 31,880
  • Joined: 06-March 08

Re: Xmodem Communication in java

Posted 13 January 2011 - 05:51 PM

View Postdeartahir, on 13 January 2011 - 02:54 AM, said:

Dear its TModem and is only receiving part But I need only sending part I am new to this area.My due date is coming.

What is the use of modem that communicates only one way ???
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 deartahir  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -3
  • View blog
  • Posts: 41
  • Joined: 28-February 10

Re: Xmodem Communication in java

Posted 14 January 2011 - 08:33 PM

View Postpbl, on 13 January 2011 - 04:51 PM, said:

Sorry but my question was not that some body do for me but only need some hint bcz this is my first time that I am doing this kind of project.the need for only sending is that i have to upload the bin file to device nothing else.But now I will try myself.Thanks to all of you.

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 deartahir  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -3
  • View blog
  • Posts: 41
  • Joined: 28-February 10

Re: Xmodem Communication in java

Posted 14 January 2011 - 08:39 PM

View Postno2pencil, on 12 January 2011 - 02:32 AM, said:

Yes, it's possible. this link is not working

This post has been edited by deartahir: 14 January 2011 - 08:40 PM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#9 no2pencil  Icon User is offline

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5363
  • View blog
  • Posts: 27,325
  • Joined: 10-May 07

Re: Xmodem Communication in java

Posted 15 January 2011 - 02:04 AM

Please don't type your response inside of the quote tags. The quote tags are meant to show quote another member.

& the link worked fine when I posted it. All I did was provide you with a result I found from looking on Google. You asked if it is possible. I found someone else that did it. Yes, it's possible.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

Page 1 of 1