1 Replies - 1382 Views - Last Post: 21 February 2011 - 07:01 AM Rate Topic: -----

#1 adsbg  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 20-February 11

Update one record in Active Directory in Coldfusion

Posted 20 February 2011 - 04:39 AM

Hi,
How Update one record in Active Directory in Coldfusion.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Update one record in Active Directory in Coldfusion

#2 Craig328  Icon User is offline

  • I make this look good
  • member icon

Reputation: 1914
  • View blog
  • Posts: 3,448
  • Joined: 13-January 08

Re: Update one record in Active Directory in Coldfusion

Posted 21 February 2011 - 07:01 AM

Welcome to DIC.

The answer is "you use CFLDAP", Google and at least some small bit of personal effort. The answer is out on Google but what you need (rather than someone simply giving you the answer) is to learn how to use the tags you have on hand. Start with this.

Good luck! Come back if you have specific code questions...but typically asking for someone to do your work for you gets you ignored.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1