2 Replies - 2777 Views - Last Post: 27 February 2011 - 07:31 PM Rate Topic: -----

#1 nelvash.exe  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 33
  • Joined: 19-February 11

Standard form size

Posted 27 February 2011 - 03:50 AM

Hi guys,

Another confusing thing again!, I'm on some final touches of my system when I encounter some problems on resizing my form to fit the screen of another PC. It is because when I transfer my Project on another PC, my GUI wont fit since it comes from a larger screen resolution. Is there a way to fix these things?, do I need to have some sort of code or some components to be added or just change my GUI into the standard form size(if any)? help guys, thanks in advance.

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Standard form size

#2 maj3091  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 300
  • View blog
  • Posts: 1,776
  • Joined: 26-March 09

Re: Standard form size

Posted 27 February 2011 - 04:02 AM

It's always a good idea to take a look in the tutorials section as you'll find a lot of common things are answered in there.

Have a look HERE to see if it helps.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 nelvash.exe  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 33
  • Joined: 19-February 11

Re: Standard form size

Posted 27 February 2011 - 07:31 PM

Thanks sir, that's a pretty good help!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1