1 Replies - 1429 Views - Last Post: 07 May 2011 - 10:44 AM

#1 jhnmichle  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 28-April 11

Coral Draw X3 or X5?

Posted 07 May 2011 - 12:09 AM

currently i am using X3. there is nothing wrong with X3. now, there is X5. i didn't use it a single time. how i can move to X3 to X5?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Coral Draw X3 or X5?

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 8954
  • View blog
  • Posts: 33,571
  • Joined: 12-June 08

Re: Coral Draw X3 or X5?

Posted 07 May 2011 - 10:44 AM

I would wager you buy the upgrade to X5, install it, and start running!

I would suggest looking here for the upgrade:
http://www.corel.com...78#tabview=tab0
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1