Missing Image?

Page 1 of 1

5 Replies - 641 Views - Last Post: 18 May 2011 - 08:26 PM

#1 RandomlyKnighted  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 118
  • View blog
  • Posts: 1,370
  • Joined: 14-January 10

Missing Image?

Posted 17 May 2011 - 06:50 PM

Does anyone else have this problem? It's the read and unread forum image that is missing. So it does this on the page where I can for all the forums and it also does this on every forum that contains a subforum.

Posted Image
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Missing Image?

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 9576
  • View blog
  • Posts: 36,274
  • Joined: 12-June 08

Re: Missing Image?

Posted 17 May 2011 - 07:21 PM

Nope - I see the yellow and gray 'd's. Firefox 4.0.1
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 RandomlyKnighted  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 118
  • View blog
  • Posts: 1,370
  • Joined: 14-January 10

Re: Missing Image?

Posted 17 May 2011 - 07:57 PM

That's weird because I'm also running Firefox 4.0.1
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 v0rtex  Icon User is offline

  • Caffeine: db "Never Enough!"
  • member icon

Reputation: 223
  • View blog
  • Posts: 773
  • Joined: 02-June 10

Re: Missing Image?

Posted 18 May 2011 - 01:40 AM

Make sure, Edit > Preferences > Content > Load Images Automatically is ticked
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 Dogstopper  Icon User is offline

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2876
  • View blog
  • Posts: 11,051
  • Joined: 15-July 08

Re: Missing Image?

Posted 18 May 2011 - 02:12 AM

Also make sure that your ISP isn't blocking images. I know that at school, that's how the forums appear to me. Otherwise though, they seem normal.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 RandomlyKnighted  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 118
  • View blog
  • Posts: 1,370
  • Joined: 14-January 10

Re: Missing Image?

Posted 18 May 2011 - 08:26 PM

I don't think my ISP is blocking anything because it works just find on my Mac and on every other computer in the house. It just happens on my Alienware laptop which is the one I use the most.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1