Fetching Captcha

Page 1 of 1

2 Replies - 245 Views - Last Post: 29 May 2011 - 07:05 PM Rate Topic: -----

#1 cfsharp  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 3
  • View blog
  • Posts: 10
  • Joined: 29-May 11

Fetching Captcha

Posted 29 May 2011 - 06:34 PM

Okay, so i'm working on a tool to create accounts on several websites, and i can't seem to get the captcha to load into my picturebox, The website i'm trying to get the captcha from is http://passport.nexo...exonTheme=Nexon

I am using a webBrowser control, not WebReq's.

Here is the code that i have tried already:

   <MOD EDIT: Removed code>



To me, that looks like it shoudl work, but the captcha is still not loading into the picture box...

Does anyone have another method i could use? Or could someone tell me what is wrong with what i have already tried?

This post has been edited by macosxnerd101: 29 May 2011 - 07:04 PM


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Fetching Captcha

#2 Sergio Tapia  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 1253
  • View blog
  • Posts: 4,168
  • Joined: 27-January 10

Re: Fetching Captcha

Posted 29 May 2011 - 07:01 PM

I believe this is something we don't help with. It's malicious and circumvents obvious efforts made to curb these automation tools.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#3 macosxnerd101  Icon User is offline

  • Self-Trained Economist
  • member icon




Reputation: 10561
  • View blog
  • Posts: 39,071
  • Joined: 27-December 08

Re: Fetching Captcha

Posted 29 May 2011 - 07:05 PM

I've also gone ahead and removed the code since it can be used maliciously, and in fact was found at a number of different hacking sites.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1