3 Replies - 647 Views - Last Post: 20 July 2011 - 01:54 PM

#1 Mitman  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 3
  • View blog
  • Posts: 79
  • Joined: 09-March 08

First Site Using PHP/MySQL...Tell me how it is

Posted 13 July 2011 - 07:28 PM

This is my first site using PHP/MySQL. Please tell me how it is. Be as critical as you want on anything from the design, layout, security, etc. Test the security too but tell what the holes are.

link: SharetoWOW
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: First Site Using PHP/MySQL...Tell me how it is

#2 thephpdev  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 9
  • View blog
  • Posts: 59
  • Joined: 01-July 11

Re: First Site Using PHP/MySQL...Tell me how it is

Posted 15 July 2011 - 11:58 AM

Several interesting things...
  • There is something weird about the previous and next, its hopping around like its random
  • I try a sql injection and its just confusing me.
  • Trying a sql injection on the submission page, well done although could undo the \' when its going from the db to the client
  • Site seems a bit empty, eventually get some more things in there

Site seems very confused and hard to navigate, putting a nav bar with little peeks at advice on the side may be a good idea.

If you want a slightly more detailed report on your html/javascript/css code then I would go to www.sitereportcard.com

This post has been edited by thephpdev: 15 July 2011 - 11:59 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Lemur  Icon User is offline

  • Pragmatism over Dogma
  • member icon


Reputation: 1359
  • View blog
  • Posts: 3,425
  • Joined: 28-November 09

Re: First Site Using PHP/MySQL...Tell me how it is

Posted 15 July 2011 - 11:17 PM

Might want to also be careful of XSS injections if the site ever displays these, including into a mod queue.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 BowserYo  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 1
  • View blog
  • Posts: 50
  • Joined: 23-April 11

Re: First Site Using PHP/MySQL...Tell me how it is

Posted 20 July 2011 - 01:54 PM

Actually, the website didn't load.

Gave me "Server not found."
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1