2 Replies - 6268 Views - Last Post: 18 August 2011 - 04:05 AM Rate Topic: -----

#1 luketh  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 18-August 11

Question Regarding IRC Client

Posted 18 August 2011 - 03:38 AM

Hi guys

I have found code for an IRC Client online which apparently works, sadly it does not.. I have tried asking the author but he does not reply. Anyway I was wondering whether some of the brainy people on here could have a look at the code below and let me know what the go is.

Form1 Code:

http://pastebin.com/Xzdz0fBs

SocketsClient.vb Code:

http://pastebin.com/L3uF9pV6

For some reason it just does not connect. According to all the other comments I am the only person that seems to be having this problem. I am probably missing something really simple. I want to be able to connect to a third party IRC server (gamesurge, quakenet, etc).

If anyone can help that would be great!

Luke

This post has been edited by luketh: 18 August 2011 - 03:39 AM


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Question Regarding IRC Client

#2 smohd  Icon User is offline

  • Critical Section
  • member icon


Reputation: 1819
  • View blog
  • Posts: 4,627
  • Joined: 14-March 10

Re: Question Regarding IRC Client

Posted 18 August 2011 - 03:52 AM

I dont know IRC well, but this may help.

Also it is better to be more specific, what do you mean by "it just does not connect" or "IRC Client online which apparently works, sadly it does not.." ? Do you get any error message ? if yes what it says? and if not what is really happening..
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 luketh  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 18-August 11

Re: Question Regarding IRC Client

Posted 18 August 2011 - 04:05 AM

Ok well further investigation: When I click send it gives the following error:

Error: A request to send or receive data was disallowed because the socket is not connected and (when sending on a datagram socket using a sendto call) no address was supplied


It wont connect to the server and the only error message is the one above. I am sorry its so vague but its all the info I have.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1