Maya licence error

Page 1 of 1

5 Replies - 717 Views - Last Post: 19 September 2011 - 11:56 AM

#1 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,298
  • Joined: 22-October 08

Maya licence error

Posted 16 September 2011 - 03:00 AM

Hello,

Firstly, let me just state, I would like this to be a sticky for this forum.

I previously had a system error and it caused problems with maya's licence. The error was MAYA_ALT_EN not set. Here I will show you how I fixed it for my system. This has only been tested for Windows 7, 32-bit.

  • Start -> Type In: Services.msc -> open it
  • Scroll down to FlexNet Licensing Service
  • Right Click -> Properties
  • Change the start type to Automatic
  • Stop the Service
  • Navigate to C:\AppData
  • Make sure no autodesk software is running (in task manager)
  • Delete the entire FLEXnet folder
  • Restart the FLEX Licensing Service
  • Run Maya


This is all that is require for this error. This happened before. I sure wish I new what to do. Now you do :)

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Maya licence error

#2 anonymous26  Icon User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3,638
  • Joined: 26-November 10

Re: Maya licence error

Posted 17 September 2011 - 11:23 AM

This isn't game programming, dude. ;)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,298
  • Joined: 22-October 08

Re: Maya licence error

Posted 17 September 2011 - 10:05 PM

No, but since there is only game programming, and not a game development section, Mac said to just post here.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 macosxnerd101  Icon User is online

  • Self-Trained Economist
  • member icon




Reputation: 10596
  • View blog
  • Posts: 39,258
  • Joined: 27-December 08

Re: Maya licence error

Posted 19 September 2011 - 06:04 AM

I said nothing of the sort regarding this topic. is fine to move it here. ;)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 anonymous26  Icon User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3,638
  • Joined: 26-November 10

Re: Maya licence error

Posted 19 September 2011 - 11:45 AM

Thanks, macosxnerd101. :)

This post has been edited by ButchDean: 19 September 2011 - 11:46 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 9286
  • View blog
  • Posts: 34,808
  • Joined: 12-June 08

Re: Maya licence error

Posted 19 September 2011 - 11:56 AM

Actually, sirs, please may I haz your license code to better test your grateful solution? ;)
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

Page 1 of 1