10 Replies - 595 Views - Last Post: 05 November 2011 - 06:26 AM Rate Topic: -----

#1 maria_six  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 24
  • Joined: 28-September 11

Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 06:15 PM

<?php
function detectProxy()
{
   if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE') && !strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],'Opera'))
      $ie = true;
   else
      $ie = false;
   
   if(empty($_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING']) || empty($_SERVER['HTTP_CONNECTION']))
      return true;
   else
   {
      if(!$ie && empty($_SERVER['HTTP_ACCEPT_CHARSET']))
         return true;
   }
   return false;
}

if(detectProxy())
die('<h1>Detect Proxy!!!</h1>');

?>


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

#2 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,298
  • Joined: 22-October 08

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 07:11 PM

Well that help a bunch. What are you trying to achieve? What are your errors. Give a little to get a little. Please give us some more information on what is happening.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 maria_six  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 24
  • Joined: 28-September 11

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 07:16 PM

I do not use a proxy, and shows me the result in the browser that I use which is not true. I want to detect proxies, but why my Opera detects that use, but I do not use
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,298
  • Joined: 22-October 08

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 07:38 PM

A simple search in google returned this page: Detect Proxyserver via Php

This post has been edited by aaron1178: 03 November 2011 - 07:39 PM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 maria_six  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 24
  • Joined: 28-September 11

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 07:45 PM

I looked everywhere. this result is useless.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,298
  • Joined: 22-October 08

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 07:51 PM

Another search on google returned Detect Proxy
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 maria_six  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 24
  • Joined: 28-September 11

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 03 November 2011 - 08:00 PM

if the user has a proxy can not access content that I want to achieve as a result. this code that I gave here, he has a problem with the Opera browser, I do not use a proxy, write that I use

many thanks for all the help aaron1178
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 Atli  Icon User is online

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 3719
  • View blog
  • Posts: 5,990
  • Joined: 08-June 10

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 04 November 2011 - 03:46 AM

I don't suppose you have Opera Turbo enabled? That pipes all your requests through Opera's own proxy servers.

Testing it on my system, both the HTTP_ACCEPT_ENCODING and HTTP_CONNECTION server elements disappear when turbo is enabled.


By the way, you may want to test for the HTTP_X_FORWARDED_FOR header as well.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#9 maria_six  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 24
  • Joined: 28-September 11

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 05 November 2011 - 03:54 AM

Opera Turbo: normal loading of pages
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#10 JackOfAllTrades  Icon User is offline

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 6063
  • View blog
  • Posts: 23,517
  • Joined: 23-August 08

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 05 November 2011 - 04:29 AM

You need to learn how to debug your own programs. You should be able to determine the code path being followed and the server's headers by using log statements.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#11 maria_six  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 24
  • Joined: 28-September 11

Re: Why is my browser blocking Opera, I do not use proxy?

Posted 05 November 2011 - 06:26 AM

okay end many thanks JackOfAllTrades
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1