SelectAll in richTextBox

Page 1 of 1

1 Replies - 996 Views - Last Post: 06 March 2012 - 04:37 PM Rate Topic: -----

#1 Eitxor  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -1
  • View blog
  • Posts: 9
  • Joined: 21-November 11

SelectAll in richTextBox

Posted 06 March 2012 - 04:30 PM

how can i SelectAll in richTextBox?
looks like i cant do as easy as in winforms;/
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: SelectAll in richTextBox

#2 Eitxor  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -1
  • View blog
  • Posts: 9
  • Joined: 21-November 11

Re: SelectAll in richTextBox

Posted 06 March 2012 - 04:37 PM

omg please close this topic:(
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1