3 Replies - 1698 Views - Last Post: 18 April 2012 - 12:48 AM

#1 November-06  Icon User is offline

  • D.I.C Regular

Reputation: 46
  • View blog
  • Posts: 396
  • Joined: 04-January 11

CSS working on localhost but not when published to Intranet site

Posted 18 April 2012 - 12:01 AM

I am using ASP.Net with VB.Net

I have a usercontrol which I placed inside my modalpopupextender.

I referenced the stylesheet inside the usercontrol and referenced the classes inside the cssClass attribute of my server controls.

When I run it at localhost, everything is working fine. But when I published in in the intranet site, the styles won't work.

I only have simple styles like the background-color,color,font-size,font-weight,and text-decoration.

But none of this would take effect when placed to the intranet site.

I am wondering if the path of the css stylesheet is the problem.

Has anyone encountered this before?

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: CSS working on localhost but not when published to Intranet site

#2 sas1ni69  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 85
  • View blog
  • Posts: 431
  • Joined: 04-December 08

Re: CSS working on localhost but not when published to Intranet site

Posted 18 April 2012 - 12:23 AM

If nothing works then it's usually the path to the css path. Why don't you check up on that first :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 e_i_pi  Icon User is offline

  • = -1
  • member icon

Reputation: 795
  • View blog
  • Posts: 1,681
  • Joined: 30-January 09

Re: CSS working on localhost but not when published to Intranet site

Posted 18 April 2012 - 12:23 AM

It sounds like a pathing problem. When you load up the site on the intranet, in your browser go to whatever menu where you can View Source. Find the path to the stylesheet, and put that after the root level of the domain name, and see if it resolves to the CSS file. If it does, you'll see the CSS as a text file. If not, you'll get some sort of browser error.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 November-06  Icon User is offline

  • D.I.C Regular

Reputation: 46
  • View blog
  • Posts: 396
  • Joined: 04-January 11

Re: CSS working on localhost but not when published to Intranet site

Posted 18 April 2012 - 12:48 AM

I can't find the stylesheet name I referenced to in the View Source since it is called inside the usercontrol.

I decided to use the internal stylesheet instead of the external stylesheet and then everything works even when transferred to intranet.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1