2 Replies - 489 Views - Last Post: 16 May 2012 - 06:27 AM

#1 ramascour  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 5
  • Joined: 14-May 12

How can i do this?

Posted 16 May 2012 - 04:44 AM

Hello

This is my first thread here :D

Well,this is my website: http://geekedia.net84.net/
Its subdomain cuz its still under test..
I want to create categories and pages for authors and add news then it get archived
for example like www.howtogeek.com
how can i do that?
thanks :D
Im not sure if its the write section but i hope so

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: How can i do this?

#2 revolutionx  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 60
  • View blog
  • Posts: 229
  • Joined: 23-July 09

Re: How can i do this?

Posted 16 May 2012 - 06:23 AM

You would need to learn a server side language if you want to code it (PHP for example). This would allow you to code a back-end section were you would be able to post content to the site.

Or, what would be easier for you I would imagine is - install Wordpress, and you will have all that functionality of adding news/pages as well as archiving. As well as having a page for authors which will list all their posts on the site.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 ramascour  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 5
  • Joined: 14-May 12

Re: How can i do this?

Posted 16 May 2012 - 06:27 AM

Thanks bro :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1