Syntax highlighter

Page 1 of 1

4 Replies - 1763 Views - Last Post: 16 June 2012 - 07:28 AM

#1 Dogstopper  Icon User is offline

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2870
  • View blog
  • Posts: 11,023
  • Joined: 15-July 08

Syntax highlighter

Posted 13 June 2012 - 05:56 AM

I was browsing some topics in the C# forum and in every case, I had pop-ups indicating a scripting error. It said that the brush for C# couldn't be found. Is the CDN server messed up at all and would cause it to not be requested?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Syntax highlighter

#2 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1866
  • View blog
  • Posts: 20,278
  • Joined: 17-March 01

Re: Syntax highlighter

Posted 13 June 2012 - 06:24 AM

Could definitely be the case. I'll look and see if I can find references to the old CDN some where.

Can you link me to a specific thread that you saw it occur so I can debug it real quick.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Dogstopper  Icon User is offline

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2870
  • View blog
  • Posts: 11,023
  • Joined: 15-July 08

Re: Syntax highlighter

Posted 13 June 2012 - 09:40 PM

Sorry it took me so long to get back. This is the link:
http://www.dreaminco...o-main-program/
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1866
  • View blog
  • Posts: 20,278
  • Joined: 17-March 01

Re: Syntax highlighter

Posted 14 June 2012 - 07:40 AM

Looks like you may just have a bad cache of something as I checked and the csharp brush definitely loaded and it's on the correct CDN URL. I didn't receive any errors when I checked all the scripts on that page aside from a couple of the ad units which are unrelated to the syntax highlighter.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 Dogstopper  Icon User is offline

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2870
  • View blog
  • Posts: 11,023
  • Joined: 15-July 08

Re: Syntax highlighter

Posted 16 June 2012 - 07:28 AM

Yeah, it works fine from my phone. Next time I have internet, I'll clear my cache and try again.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1