1 Replies - 609 Views - Last Post: 20 June 2012 - 05:32 AM Rate Topic: -----

#1 vijislak  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 20-June 12

error whn i try to get textbx value with multiline frm db cant to fire

Posted 20 June 2012 - 05:19 AM

i can get the single line textbox value from db and can update
i used the same method for multiline textbox i get the data but i cant to update that multiline text it show the error that no value give for one or more parameter....richtextbox also show the same problem..
how can i update the multiline textbox and richtext box

s = "update dataentry set FIRSTNAME='" & Form1.TextBox1.Text & "', LASTNAME='" & Form1.TextBox2.Text & "', ID_NO='" & Form1.TextBox3.Text & "', CURRENT_ADDRESS='" & Form1.TextBox4.Text & "' where ID_NO='" & ComboBox1.Text & "'"

here texbox 1,2,3 are single line normal textbox and texbox4 is multiline
i can update single line normal textbox value but cant for multiline textbox..
is any special coding for multiline textbox?

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: error whn i try to get textbx value with multiline frm db cant to fire

#2 eclipsed4utoo  Icon User is offline

  • Not Your Ordinary Programmer
  • member icon

Reputation: 1524
  • View blog
  • Posts: 5,960
  • Joined: 21-March 08

Re: error whn i try to get textbx value with multiline frm db cant to fire

Posted 20 June 2012 - 05:32 AM

There is nothing special that you have to do. When you set a breakpoint at that line, does Form1.TextBox4.Text have a value?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1