4 Replies - 4055 Views - Last Post: 27 June 2012 - 06:52 AM

#1 BarNunBoi  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 6
  • View blog
  • Posts: 232
  • Joined: 28-March 12

WampServer Question:Could not execute menu item

Posted 26 June 2012 - 02:57 PM

I am on my last leg trying to fix this thing.My wampservr is no longer working, and I don't know what is wrong. I know that port 80 is unused , also I have my firewall disabled. I don't Skype running either, but my Wamp icon stays red and it says online! When I click stop all services it still reads online. Also when I click on localhost, my browser displays a white and it says "cannot display webpage". The same goes for PHPMyAdmin. When I click on put online or offline I get an error message that says could not execute menu item (internal error) [Exception]Could not perform service action:Access is denied. I have changed my port number numerous times and this thing just won't do right. Any ideas to what is going on? Any input would be greatly appreciated! Thanks

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: WampServer Question:Could not execute menu item

#2 Dogstopper  Icon User is offline

  • The Ninjaducky
  • member icon



Reputation: 2873
  • View blog
  • Posts: 11,032
  • Joined: 15-July 08

Re: WampServer Question:Could not execute menu item

Posted 26 June 2012 - 03:13 PM

You should not use 80 immediately; try it on say 3000 to make sure that it is not a reserved port for your OS. Next, check to see the directory that the executable is in. Did you run it with Administrator-level permissions?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 BarNunBoi  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 6
  • View blog
  • Posts: 232
  • Joined: 28-March 12

Re: WampServer Question:Could not execute menu item

Posted 26 June 2012 - 04:39 PM

I will try as soon as I get back to my development machine...but yes I have Admin privileges.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 BarNunBoi  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 6
  • View blog
  • Posts: 232
  • Joined: 28-March 12

Re: WampServer Question:Could not execute menu item

Posted 27 June 2012 - 06:19 AM

I changed the port to 3000 and WAMP says online but my icon is still red for some reason. Also I can't access my localhost or PHPMyAdmin.

This post has been edited by BarNunBoi: 27 June 2012 - 06:19 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 BarNunBoi  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 6
  • View blog
  • Posts: 232
  • Joined: 28-March 12

Re: WampServer Question:Could not execute menu item

Posted 27 June 2012 - 06:52 AM

Nevermind I solved the problem!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1