1 Replies - 303 Views - Last Post: 17 August 2012 - 08:10 AM

#1 BenignDesign  Icon User is offline

  • holy shitin shishkebobs
  • member icon




Reputation: 5751
  • View blog
  • Posts: 10,076
  • Joined: 28-September 07

Layout askew! Divs running amok!

Posted 17 August 2012 - 06:21 AM

Here's the deal: I've been busting my butt on this dev site for months and the front page has been a beautiful, gorgeous slab of perfection for most of that time. When I left my office on Tuesday, it was still a beautiful, gorgeous slab of perfection.

Then I was out of the office for two days.

This morning, I returned to find this:
Attached Image

Apparently while I was out, the site decided to go out alone and someone beat the crap out of her in an alleyway.

I've checked all the directories for the site and am not seeing anything updated since Tuesday afternoon (which is as it should be). Could something like this be caused by a server update? Or a browser update?

I would love to post the link to browse and give me feedback, but it's housed on an internal server and can't be accessed off-campus.

Any ideas?

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Layout askew! Divs running amok!

#2 BenignDesign  Icon User is offline

  • holy shitin shishkebobs
  • member icon




Reputation: 5751
  • View blog
  • Posts: 10,076
  • Joined: 28-September 07

Re: Layout askew! Divs running amok!

Posted 17 August 2012 - 08:10 AM

Crisis averted. Problem solved. Apparently everything wasn't pretty when I left on Tuesday. I inadvertantly erased a CSS class and it sent everything into a tizzy. It should be illegal for people to give themselves coronaries on a Friday morning!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1