INSERT/UPDATE MSSQL

Page 1 of 1

3 Replies - 379 Views - Last Post: 11 September 2012 - 05:56 AM Rate Topic: -----

#1 ersaan  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 47
  • Joined: 31-May 12

INSERT/UPDATE MSSQL

Posted 11 September 2012 - 05:38 AM

Hello i'm interested in tutorial for Insert image in MSSQL with php ... there is a lot of tutorial with MySQL but no one with MSSQL .... is anyone here that interested to make the tutorial ... i'm waiting 4 answer .
i purschade ur intersts.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: INSERT/UPDATE MSSQL

#2 Dormilich  Icon User is offline

  • 痛覚残留
  • member icon

Reputation: 3390
  • View blog
  • Posts: 9,586
  • Joined: 08-June 10

Re: INSERT/UPDATE MSSQL

Posted 11 September 2012 - 05:40 AM

the principle is the same. so unless there are significant differences in the SQL, you should be able to do those small modifications yourself.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 ersaan  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 47
  • Joined: 31-May 12

Re: INSERT/UPDATE MSSQL

Posted 11 September 2012 - 05:43 AM

View PostDormilich, on 11 September 2012 - 05:40 AM, said:

the principle is the same. so unless there are significant differences in the SQL, you should be able to do those small modifications yourself.


Dormilich
I'm trying for a week but i cannot made it and now i messed up all my code ... i can't do myself , if i could do it myself i wouldnt request the tutorial that works here . :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 Atli  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 3635
  • View blog
  • Posts: 5,756
  • Joined: 08-June 10

Re: INSERT/UPDATE MSSQL

Posted 11 September 2012 - 05:56 AM

We have a thread for tutorial requests already, stuck to the top of the PHP forum.
- Request A PHP Tutorial

Please use that, instead of posting such requests in new threads.

However, like I pointed out in your other thread about this issue, the problem with your code is that you are using an outdated extension. I showed you how you can do this using it's replacement, SQLSRV, there. - You aren't likely to convince somebody to write a tutorial for an outdated extension.

If you'd like to continue discussing this issue, post in your existing thread.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1