3 Replies - 432 Views - Last Post: 21 October 2012 - 08:59 AM

#1 Prostha  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 19-October 12

Problem in my website

Posted 20 October 2012 - 11:35 PM

i m having problem with my site. When i opem the page from Firefox browser it seems ok but when i open the same page from google chrome, there arrises a lot of problems. what should i do??? here's a link to my site, www.doczgally.comoj.com
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Problem in my website

#2 IJET  Icon User is offline

  • D.I.C Head
  • member icon

Reputation: 93
  • View blog
  • Posts: 121
  • Joined: 14-October 12

Re: Problem in my website

Posted 20 October 2012 - 11:48 PM

It's because each of the major browsers render the code differently. If you check in Internet Explorer or Opera, there's a good chance it will look different there as well. You'll need to read up on the quirks of each browser and alter your code accordingly.

If I may also suggest something that will help, check out this link: Eric Meyers Reset
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#3 Dormilich  Icon User is offline

  • 痛覚残留
  • member icon

Reputation: 3541
  • View blog
  • Posts: 10,239
  • Joined: 08-June 10

Re: Problem in my website

Posted 21 October 2012 - 01:37 AM

it also helps to write valid HTML code (cf. http://validator.w3.org)

if that were really XHTML, you would have seen the YSoD in every browser.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 Prostha  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 19-October 12

Re: Problem in my website

Posted 21 October 2012 - 08:59 AM

Thanks for your help
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1