Problems with Crystal Report and VB

Crsytal Report 9.0 and VB6 (traditional)

Page 1 of 1

2 Replies - 2024 Views - Last Post: 23 June 2007 - 03:39 PM Rate Topic: -----

#1 marugesell  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 23-June 07

Problems with Crystal Report and VB

Post icon  Posted 23 June 2007 - 02:37 PM

Hi, I have been searching for a couple of days how to solve this problem but I'm still trying to solve it.

I want a crystal report parameter to take multiple values. To do this I decare a new parameter in crystal report and select "Allow multiple values" and "Discrete values" options.

After that in the VB report form I wrote this code:

Private Sub Form_Load()
Dim ParamDefs As CRAXDRT.ParameterFieldDefinitions 
Dim ParamFieldLocation As CRAXDRT.ParameterFieldDefinition 
Dim position as Integer

Set ParamDefs = Report.ParameterFields 
For Each Param In ParamDefs 
Select Case Param.ParameterFieldName 
Case "Machine" 
Param.AddCurrentValue (Maquina) 
Case "Date" 
Param.AddCurrentValue (Fecha) 
Case "Description" 
For position = 0 To UBound(Vector) 
Param.ClearCurrentValueAndRange 
Param.AddCurrentValue (Vector(position).Id) 
Next position 
End Select 
Next 
End Sub


Please help

Mariela

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Problems with Crystal Report and VB

#2 fyrestorm  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 10
  • View blog
  • Posts: 3,113
  • Joined: 04-April 02

Re: Problems with Crystal Report and VB

Posted 23 June 2007 - 03:09 PM

could you write a little more about what your problem is?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 marugesell  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 23-June 07

Re: Problems with Crystal Report and VB

Posted 23 June 2007 - 03:39 PM

Of course.

I need my report to show me a list of descriptions that I have organized in a memory structure.

That's why I have created in crystal report a parameter that recives multiple values.
Then I wrote the code in my VB application to pass the information to the parameter but my report only shows me the first item not the others...!

For example: I want my parameter to show me a few descriptions one after an other in my report:

Description 1
Description 2
...

Description n

I hope you can undesrstand my problem. I think this is possible but I don't know how.

Thanks for trying to understand my problem.

Mariela
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1