4 Replies - 609 Views - Last Post: 10 November 2012 - 10:20 AM Rate Topic: -----

#1 ray1234  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 148
  • Joined: 07-September 12

my dropdown list showing suplicate values

Posted 10 November 2012 - 07:08 AM

hi,

when the page loads, and click on the drop down list. it shows duplicate data.

insetad of :

action
drama
mystery
thriller


my drop down is showing the while genre column

action
drama
mystery
action
action
drama

etc, duplicate values

how do i fix this?

thanks,

ray

View Postray1234, on 10 November 2012 - 02:07 PM, said:

hi,

when the page loads, and click on the drop down list. it shows duplicate data.

insetad of :

action
drama
mystery
thriller


my drop down is showing the whole genre column

action
drama
mystery
action
action
drama

etc, duplicate values

how do i fix this?

thanks,

ray


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: my dropdown list showing suplicate values

#2 marty617  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 8
  • View blog
  • Posts: 33
  • Joined: 14-October 12

Re: my dropdown list showing suplicate values

Posted 10 November 2012 - 07:11 AM

It's impossible to know, but possible to guess, without any code, but I'll take a shot. Make sure you ar enot setting the items of the list both in the property and an event or in the event every time it is handled.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 ray1234  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 148
  • Joined: 07-September 12

Re: my dropdown list showing suplicate values

Posted 10 November 2012 - 07:15 AM

theres no code i just binded the dropdownlist to the genre column
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 coder3788  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 38
  • View blog
  • Posts: 62
  • Joined: 06-November 12

Re: my dropdown list showing suplicate values

Posted 10 November 2012 - 08:00 AM

Check your data source. If you're linking to some kind of movie table, you should link to the genre table instead.
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#5 MrShoes  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 314
  • View blog
  • Posts: 490
  • Joined: 13-June 12

Re: my dropdown list showing suplicate values

Posted 10 November 2012 - 10:20 AM

Yeah, that's the problem. You bound the list to a collection with duplicates. coder3788 has nailed the solution for you.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1