1 Replies - 1934 Views - Last Post: 19 November 2012 - 02:26 AM Rate Topic: -----

#1 christian Mukeba  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 96
  • Joined: 06-September 12

how can i use radio button or check box in crystal report

Posted 14 November 2012 - 11:13 PM

Hi everyone!!
I need help on how can i get radio button or check box on CR
Scenario:
I have a GUI which contains 4 radio buttons and 6 text boxes and everytime one of the radio button is selected some textboxes will be enabled and others disabled.
All my radio button will show on the CR but only the one that was enabled in the GUI must be ticked and all the text boxes that was enabled mst show their infos on the CR and the ones that was disabled musn't show their infos on the CR
Is it possible to achieve that with CR, if yes please can anyone help??
I am also trying to write the code, in the mean while if someone has done that already please can i get an hint
tx in adavnce!!!!

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: how can i use radio button or check box in crystal report

#2 christian Mukeba  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 96
  • Joined: 06-September 12

Re: how can i use radio button or check box in crystal report

Posted 19 November 2012 - 02:26 AM

i got the solution !!!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1