4 Replies - 433 Views - Last Post: 26 November 2012 - 07:31 PM

#1 code098  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 25-October 12

Question on table

Posted 26 November 2012 - 01:44 PM

I have everything right on the table as shown on the picture except the first row and column. I can't get the first row and column. Also, I'm trying to get the colors to show up on particular cells as shown no matter what numbers are entered in start and end.

Attached image(s)

  • Attached Image
  • Attached Image

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Question on table

#2 Dormilich  Icon User is online

  • 痛覚残留
  • member icon

Reputation: 3480
  • View blog
  • Posts: 10,032
  • Joined: 08-June 10

Re: Question on table

Posted 26 November 2012 - 01:48 PM

View Postcode098, on 26 November 2012 - 09:44 PM, said:

I have everything right on the table as shown on the picture except the first row and column. I can't get the first row and column.

you mean you donít know how to code it?


View Postcode098, on 26 November 2012 - 09:44 PM, said:

Also, I'm trying to get the colors to show up on particular cells as shown no matter what numbers are entered in start and end.

either do it manually, or make a script that colours all cells withing a certain distance from the last cell the same.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 code098  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 25-October 12

Re: Question on table

Posted 26 November 2012 - 01:53 PM

View PostDormilich, on 26 November 2012 - 01:48 PM, said:

View Postcode098, on 26 November 2012 - 09:44 PM, said:

I have everything right on the table as shown on the picture except the first row and column. I can't get the first row and column.

you mean you don’t know how to code it?

Yeah I don't. I've looked everywhere, but they add a button to insert rows and that's not what I need.


View PostDormilich, on 26 November 2012 - 01:48 PM, said:

View Postcode098, on 26 November 2012 - 09:44 PM, said:

Also, I'm trying to get the colors to show up on particular cells as shown no matter what numbers are entered in start and end.

either do it manually, or make a script that colours all cells withing a certain distance from the last cell the same.

That is what I was told by the instructor to do, but I don't know how to do it a certain distance.

This post has been edited by Dormilich: 26 November 2012 - 01:56 PM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 Dormilich  Icon User is online

  • 痛覚残留
  • member icon

Reputation: 3480
  • View blog
  • Posts: 10,032
  • Joined: 08-June 10

Re: Question on table

Posted 26 November 2012 - 02:11 PM

Iíd use table header cells (<th>) for that. but I donít see the difficulty (well, it also depends on your JS code).

how to choose the isolines, I cannot really say, I only see that they resemble them.

EDIT: not circles, rather hyperbolas, if Iím not mistaken.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 code098  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 25-October 12

Re: Question on table

Posted 26 November 2012 - 07:31 PM

Well I got the first row and the column, but I still don't understand how to get three colors.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1