2 Replies - 1074 Views - Last Post: 08 December 2012 - 10:59 AM Rate Topic: -----

#1 RourkeOkeffe  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: -2
  • View blog
  • Posts: 89
  • Joined: 27-October 12

Notification dialog to take user input

Posted 08 December 2012 - 10:31 AM

Hey I am looking for some help I want to create a dialog box that takes user input
do I have to specify the size of it or does it default or whatever?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Notification dialog to take user input

#2 g00se  Icon User is online

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 2657
  • View blog
  • Posts: 11,207
  • Joined: 20-September 08

Re: Notification dialog to take user input

Posted 08 December 2012 - 10:56 AM

See JOptionPane and its various methods, such as showInputDialog. It will size itself appropriately

This post has been edited by g00se: 08 December 2012 - 10:56 AM
Reason for edit:: Clarification

Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#3 raghav.naganathan  Icon User is offline

  • Perfectly Squared ;)
  • member icon

Reputation: 408
  • View blog
  • Posts: 1,440
  • Joined: 14-September 12

Re: Notification dialog to take user input

Posted 08 December 2012 - 10:59 AM

Well, for creating a dialog box to take user input, you need a JOptionPane.

Edit: Oops...g00se was quicker than me :P

regards,
Raghav

This post has been edited by raghav.naganathan: 08 December 2012 - 11:01 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1