1 Replies - 5731 Views - Last Post: 18 December 2012 - 08:48 AM

#1 huzi8t9  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 23
  • View blog
  • Posts: 326
  • Joined: 11-July 07

Class Exporting causing problems.

Posted 17 December 2012 - 11:23 AM

Hello, D.I.C.

I'm creating a flash application, just having a play around - it's been a while since I played with flash so I thought I'd give it a go..

Now I made a pre-loader which gave detailed information about the process, for example elapsed time, estimated time and how many bytes were left to load. For this pre-loader to be used effectively, I obviously had to export classes on Frame 2 (or further down the timeline). Since doing this, I am having difficulties using the GUI of classes because it would appear classes are exporting too late for my application to utilise.

Is there a solution for this or move all my work to Frame 3 and export classes to Frame 2?

Many thanks, always appreciated.

~huzi

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Class Exporting causing problems.

#2 stayscrisp  Icon User is offline

  • フカユ
  • member icon

Reputation: 999
  • View blog
  • Posts: 4,175
  • Joined: 14-February 08

Re: Class Exporting causing problems.

Posted 18 December 2012 - 08:48 AM

why don't you use a document class and AS3
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1