error, bug, or a fluke?

Page 1 of 1

4 Replies - 1263 Views - Last Post: 26 December 2012 - 06:52 PM

#1 Gorian  Icon User is offline

  • ninja DIC
  • member icon

Reputation: 120
  • View blog
  • Posts: 1,681
  • Joined: 28-June 08

error, bug, or a fluke?

Posted 26 December 2012 - 12:44 PM

I ran into this after clicking next on a thread. Though it might be an odd fluke, but better safe then sorry...

images:
Spoiler


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: error, bug, or a fluke?

#2 JackOfAllTrades  Icon User is online

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 5951
  • View blog
  • Posts: 23,212
  • Joined: 23-August 08

Re: error, bug, or a fluke?

Posted 26 December 2012 - 12:47 PM

I saw something like that recently too, after editing a post to add code tags. The post ended up looking like a binary file. When I refreshed it went back to normal.

Sigh.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Gorian  Icon User is offline

  • ninja DIC
  • member icon

Reputation: 120
  • View blog
  • Posts: 1,681
  • Joined: 28-June 08

Re: error, bug, or a fluke?

Posted 26 December 2012 - 01:27 PM

it was fine for me too after I reloaded. Wasn't TOO big of a deal, just thought I'd mention. First time logging on in months (I know, you all missed me :D) and it seems to have a few bugs. Posting a response it noticeably less snappy, lots of times I try to load a page and just get a "no server response" or whatever error.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 Gorian  Icon User is offline

  • ninja DIC
  • member icon

Reputation: 120
  • View blog
  • Posts: 1,681
  • Joined: 28-June 08

Re: error, bug, or a fluke?

Posted 26 December 2012 - 02:52 PM

Ran into the following while attempting to reply to a message:
Spoiler

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 BlueMelon  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 39
  • View blog
  • Posts: 187
  • Joined: 27-April 10

Re: error, bug, or a fluke?

Posted 26 December 2012 - 06:52 PM

View PostGorian, on 26 December 2012 - 09:52 PM, said:

Ran into the following while attempting to reply to a message:


Have have ran into that once too.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1