Code formating not showing up properly

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

16 Replies - 2536 Views - Last Post: 04 April 2013 - 08:26 PM

#1 torind_2000  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 52
  • View blog
  • Posts: 271
  • Joined: 22-August 11

Code formating not showing up properly

Posted 02 April 2013 - 07:42 AM

Morning!
Recently when I'm reading posts with code in them the code window doesn't show up properly.
I see the code but not any of the groovy formatting colors and what not. Has anyone else experienced this or is it only me? It probably is only me but thought I'd ask first.

Thanks
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Code formating not showing up properly

#2 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1858
  • View blog
  • Posts: 20,275
  • Joined: 17-March 01

Re: Code formating not showing up properly

Posted 02 April 2013 - 07:43 AM

Does a refresh fix the problem? What browser?

All Javascript is being loaded asynchronously now which means the entire page has to load before the javascript will execute. This causes the code formatting to "fill in" a few seconds after the page full loads instead of immediately like it had done in the past.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 andrewsw  Icon User is online

  • Fire giant boob nipple gun!
  • member icon

Reputation: 2885
  • View blog
  • Posts: 9,575
  • Joined: 12-December 12

Re: Code formating not showing up properly

Posted 02 April 2013 - 07:48 AM

My code-formatting doesn't show at all, I can't use the Rep buttons (they just jump me to the top of the page) or code or any formatting-tags. Google Chrome is my main browser and I've recently cleared my cache.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 torind_2000  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 52
  • View blog
  • Posts: 271
  • Joined: 22-August 11

Re: Code formating not showing up properly

Posted 02 April 2013 - 07:49 AM

View Postskyhawk133, on 02 April 2013 - 09:43 AM, said:

Does a refresh fix the problem? What browser?

All Javascript is being loaded asynchronously now which means the entire page has to load before the javascript will execute. This causes the code formatting to "fill in" a few seconds after the page full loads instead of immediately like it had done in the past.


No sir, refresh doesn't seem to change anything.
It seems to be only chrome that's affected for me.
I loaded up DIC in IE 9 and it looked ok. I don't have Firefox installed at the moment or I'd check that too.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 Dormilich  Icon User is online

  • 痛覚残留
  • member icon

Reputation: 3394
  • View blog
  • Posts: 9,598
  • Joined: 08-June 10

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 02:43 AM

I can confirm that neiter FF nor Chrome (latest versions) display the code sections formatted nicely.

and I also do not have anything for text editing (well, if Java​Script did not load ...)

just checked in FireBug, there were no external scripts loaded at all.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1858
  • View blog
  • Posts: 20,275
  • Joined: 17-March 01

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 07:11 AM

Are you guys that are having these issues behind work firewalls or have ad blockers running?

I'm trying to figure out what in the CloudFlare stuff we're using is causing those scripts to not load for some folks. I know they get served from a different CDN now, and we're also using the "SPDY" protocol instead of HTTP for supported browsers.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 AdamSpeight2008  Icon User is offline

  • MrCupOfT
  • member icon


Reputation: 2216
  • View blog
  • Posts: 9,352
  • Joined: 29-May 08

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 07:50 AM

Test Code
public class Example
{
  /* A Comment */
  public Example()
  {
  }
  public int Test()
  {
    if ( Now.Hrs < 12 )
    {
      return 0
    }
    else
    {
      return 42
    }
  }
}



It highlighting not very colorful though.
Colorises if else return thats it.
Did used to do parenthesis also?
Maybe this forum is using the wrong style sheet or language.

This post has been edited by AdamSpeight2008: 03 April 2013 - 07:46 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 AdamSpeight2008  Icon User is offline

  • MrCupOfT
  • member icon


Reputation: 2216
  • View blog
  • Posts: 9,352
  • Joined: 29-May 08

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 08:17 AM

Link To vb.net code highlighter test topic
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#9 torind_2000  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 52
  • View blog
  • Posts: 271
  • Joined: 22-August 11

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 10:43 AM

View Postskyhawk133, on 03 April 2013 - 09:11 AM, said:

Are you guys that are having these issues behind work firewalls or have ad blockers running?

I'm trying to figure out what in the CloudFlare stuff we're using is causing those scripts to not load for some folks. I know they get served from a different CDN now, and we're also using the "SPDY" protocol instead of HTTP for supported browsers.


I paused AdBlock and did a refresh and now the code came up properly.

Edit:
I turned AdBlock back on and now it does not show properly. So for me at least it seems to be AdBlock causing my issue.

This post has been edited by torind_2000: 03 April 2013 - 10:47 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#10 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1858
  • View blog
  • Posts: 20,275
  • Joined: 17-March 01

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 10:50 AM

K. Good info there. That actually may help narrow down the problem dramatically. Going to try turning off a couple things and see if that fixes it. Try it again this evening and let me know if it's still doing it.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#11 torind_2000  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 52
  • View blog
  • Posts: 271
  • Joined: 22-August 11

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 11:10 AM

Whatever you did fixed it for me. I still have AdBlock on but code is showing properly now.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#12 skyhawk133  Icon User is offline

  • Head DIC Head
  • member icon

Reputation: 1858
  • View blog
  • Posts: 20,275
  • Joined: 17-March 01

Re: Code formating not showing up properly

Posted 03 April 2013 - 11:45 AM

Interesting. Ok. I re-routed our CDN away from CloudFlare.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#13 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,297
  • Joined: 22-October 08

Re: Code formating not showing up properly

Posted 04 April 2013 - 02:56 AM

I have a problem also.

Within my signature, I have code. Now the code isn't highlighting, but I'm up to date with this error, so no bad there. It's the [ indent ] and [ / indent ] that isn't working. I think that has something to do with the BBCode.

skyhawk133: Maybe you should have left Dream.In.Code on its original servers before proper tests and bugs could be routed out and fixed. And no, I won't be leaving like some people have suggested. Dream.In.Code is my home :)/>/>/>/>/>/>/>/>

Oh and also, the edit editor is putting a /> every time I enter the edit editor. Seems to be putting it after : ) smiling icon :)/>/>

This post has been edited by aaron1178: 04 April 2013 - 03:02 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#14 Dormilich  Icon User is online

  • 痛覚残留
  • member icon

Reputation: 3394
  • View blog
  • Posts: 9,598
  • Joined: 08-June 10

Re: Code formating not showing up properly

Posted 04 April 2013 - 03:07 AM

View Postaaron1178, on 04 April 2013 - 10:56 AM, said:

Oh and also, the edit editor is putting a /> every time I enter the edit editor. Seems to be putting it after : ) smiling icon :)/>/>/>

that bug existed way before the server relocation.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#15 aaron1178  Icon User is offline

  • Dovakiin, Dragonborn
  • member icon

Reputation: 169
  • View blog
  • Posts: 1,297
  • Joined: 22-October 08

Re: Code formating not showing up properly

Posted 04 April 2013 - 03:17 AM

Really? This is the first I am seeing of it :P

This post has been edited by aaron1178: 04 April 2013 - 03:17 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2