2 Replies - 1422 Views - Last Post: 16 April 2013 - 06:07 PM

#1 NotarySojac  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 53
  • View blog
  • Posts: 428
  • Joined: 30-September 10

media tags no longer display youtube video

Posted 16 April 2013 - 02:55 PM

I *think* theres something wrong with the media tags. If I remember correctly, one was once able to click the media button, paste in a youtube url and display a video. But I tried editing a post a while ago for testing purposes and it didn't seem to work. Maybe I need to do it on a new post or something? Anyway, if the below media tags resolve to a youtube widget then it's working and this post is an error. If not it's an issue.


https://www.youtube.com/watch?v=cidWrS2Z0hE

Edit: Yup, media tags are broken it looks like.

This post has been edited by NotarySojac: 16 April 2013 - 02:55 PM


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: media tags no longer display youtube video

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 9573
  • View blog
  • Posts: 36,255
  • Joined: 12-June 08

Re: media tags no longer display youtube video

Posted 16 April 2013 - 06:06 PM

Nope... the media tag works fine, but it never could handle the https. Kick out the 's' and you should be fine.


Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 no2pencil  Icon User is offline

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5392
  • View blog
  • Posts: 27,387
  • Joined: 10-May 07

Re: media tags no longer display youtube video

Posted 16 April 2013 - 06:07 PM

Change your https to http
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1