2 Replies - 2162 Views - Last Post: 12 June 2013 - 11:47 PM Rate Topic: -----

#1 zakirox123  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 09-June 13

VS2008 c# crystal report login popsup why?

Posted 09 June 2013 - 12:31 AM

hi i just try to make a crystal report in visual studio 2008 using C#, OLE DB(ADO) and the connection was successfully made. but every time when i start to run the application it asks for a login USER NAME and PASSWORD but my database is not secured with any password here is my pies of code to view in CrystalViewer, i have attached some images also
form view in VS 2008
Posted Image

crystal report view in VS2008
Posted Image

while executing the application the login popup why why why? please help
Posted Image
ReportDocument cryRpt = new ReportDocument();
            cryRpt.Load("CrystalReport1.rpt");
            crystalReportViewer1.ReportSource = cryRpt;
            crystalReportViewer1.Refresh(); 


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: VS2008 c# crystal report login popsup why?

#2 coder3788  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 38
  • View blog
  • Posts: 62
  • Joined: 06-November 12

Re: VS2008 c# crystal report login popsup why?

Posted 12 June 2013 - 02:17 PM

- created the report on another machine ?
- renamed your computer or server since you've created the report?
- source at design time not the same as what you're passing at run time?
- renamed any namespaces containing the reports or data?

Try to remove the data source and add it again, it worked for me a couple weeks ago.
I wasn't even accessing a database, just some class in memory.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 zakirox123  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 09-June 13

Re: VS2008 c# crystal report login popsup why?

Posted 12 June 2013 - 11:47 PM

View Postcoder3788, on 12 June 2013 - 02:17 PM, said:

- created the report on another machine ?
- renamed your computer or server since you've created the report?
- source at design time not the same as what you're passing at run time?
- renamed any namespaces containing the reports or data?

Try to remove the data source and add it again, it worked for me a couple weeks ago.
I wasn't even accessing a database, just some class in memory.

dude i checked all over. the problem is here while we are creating the crystal report using windows explorer we have to provide the location of database ex: "C:\data" then once after that it works perfect but if we change the location of database file or the location of application it asks for login why is that. i used access.accdb
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1