4 Replies - 312 Views - Last Post: 20 June 2013 - 07:37 PM Rate Topic: -----

#1 start186  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 20-June 13

Broher, can help me about jtable?

Posted 20 June 2013 - 07:50 AM

I want my program displayed in jtable swing, but i dont know to how displayed a yield from this code.
Plese, everybody to help me. :?:
package hello;
import java.io.*;
/**
 *
 * @author eka
 */
public class wile {
        public static void main(String[]args){
            BufferedReader br=new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));
            String cthdata=("Contoh Data");
            String nomber=null;
            try{
                System.out.print("masukan jumlah:");
                nomber=br.readLine();
            }
            catch(IOException ioe){
                System.out.println("gagal");
            }
            int intnumber;
            intnumber=Integer.parseInt(nomber);
            System.out.println("No\tIsi");
            int no=1;
            while(no<=intnumber){
                System.out.println(no+"\t"+cthdata);
                no=no+1;
            }
        }}



Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Broher, can help me about jtable?

#2 macosxnerd101  Icon User is offline

  • Self-Trained Economist
  • member icon




Reputation: 10649
  • View blog
  • Posts: 39,548
  • Joined: 27-December 08

Re: Broher, can help me about jtable?

Posted 20 June 2013 - 07:52 AM

You don't use any GUI Components here whatsoever. Start by learning how to use Swing and go from there.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 start186  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 20-June 13

Re: Broher, can help me about jtable?

Posted 20 June 2013 - 08:10 AM

View Postmacosxnerd101, on 20 June 2013 - 07:52 AM, said:

You don't use any GUI Components here whatsoever. Start by learning how to use Swing and go from there.

Ok, after i can to use swing and now how about sytem code?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 macosxnerd101  Icon User is offline

  • Self-Trained Economist
  • member icon




Reputation: 10649
  • View blog
  • Posts: 39,548
  • Joined: 27-December 08

Re: Broher, can help me about jtable?

Posted 20 June 2013 - 08:12 AM

What about the system code?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 pbl  Icon User is offline

  • There is nothing you can't do with a JTable
  • member icon

Reputation: 8342
  • View blog
  • Posts: 31,880
  • Joined: 06-March 08

Re: Broher, can help me about jtable?

Posted 20 June 2013 - 07:37 PM

View Poststart186, on 20 June 2013 - 11:10 AM, said:

Ok, after i can to use swing and now how about sytem code?

What do you call "system code" ?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1