4 Replies - 509 Views - Last Post: 03 September 2013 - 05:49 PM

#1 belgarion262  Icon User is offline

  • Prince of all (2) Saiyans

Reputation: 163
  • View blog
  • Posts: 947
  • Joined: 25-October 09

Dynamics CRM (JavaScript Question)

Posted 02 September 2013 - 01:43 AM

Hello All,

If anyone is familiar with Dynamics CRM, perhaps you could help me with some of the Javascript.

I need to find out whether the contacts linked to an account have a certain value. I can get the value from the contacts, but what I can't work out how to do, is grab contacts only linked with the account.

I've tried googling, I've look as msdn, but can't seem to see anything useful.

Any help would be much appreciated.

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Dynamics CRM (JavaScript Question)

#2 DblAAssassin  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 32
  • View blog
  • Posts: 246
  • Joined: 11-May 13

Re: Dynamics CRM (JavaScript Question)

Posted 02 September 2013 - 02:28 PM

No one can help you, if you don't post the code, you already have.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 belgarion262  Icon User is offline

  • Prince of all (2) Saiyans

Reputation: 163
  • View blog
  • Posts: 947
  • Joined: 25-October 09

Re: Dynamics CRM (JavaScript Question)

Posted 02 September 2013 - 02:42 PM

I'm not asking for help with my code. What I've already done works.
I was asking what method or operation I would use to grab info out of a contact linked to a certain account
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 JackOfAllTrades  Icon User is offline

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 6058
  • View blog
  • Posts: 23,495
  • Joined: 23-August 08

Re: Dynamics CRM (JavaScript Question)

Posted 03 September 2013 - 02:48 PM

Don't know anything about it, but maybe this Google search yields something helpful.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 DblAAssassin  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 32
  • View blog
  • Posts: 246
  • Joined: 11-May 13

Re: Dynamics CRM (JavaScript Question)

Posted 03 September 2013 - 05:49 PM

View Postbelgarion262, on 02 September 2013 - 02:42 PM, said:

I'm not asking for help with my code. What I've already done works.
I was asking what method or operation I would use to grab info out of a contact linked to a certain account

Your first, post made it seem, like you needed, help on you code. I apologize.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1